Corona

Geachte cliënt van apotheek Ewijk,

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus tegen te gaan. De apotheek heeft een belangrijke plek in de gezondheidszorg en daarom doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Vanaf vandaag zal apotheek Ewijk daarom op een andere manier werken dan u gewend bent. De volgende maatregelen zijn genomen: Om meer fysieke afstand te creëren hebben wij afzetlint geplaatst en laten we maximaal 5 personen toe in onze wachtruimte. In de apotheek komen veel verschillende mensen, waaronder hoog risico patiënten, kwetsbare ouderen en mensen die zelf ook werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Door de fysieke afstand tussen mensen te vergroten, dragen we bij aan een verdere vertraging van de overdracht van het virus. We proberen de contactmomenten en de uitleg zo kort mogelijk te houden. Natuurlijk blijft u bij ons welkom voor overleg, uitleg en vragen. Deze beantwoorden wij het liefst telefonisch. Bij voorkeur wordt er gepind (liefst contactloos). Bij eventuele kontante betaling geen fysiek contact.
De normale openingstijden worden gehanteerd.
U kunt ook gebruik maken van onze afhaalkluis (ServiLocker).

Wat te doen bij verkoudheidsklachten en/of koorts?
Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Kom niet naar de apotheek. Heeft u vragen voor de apotheek, of heeft u medicatie nodig, bel ons dan.

Corona Service: bent u 70 jaar of ouder? Wij kunnen een bezorgmoment voor medicatie voor u inplannen. Bel of mail ons.

Tot slot
Onze assistentes en medewerkers zetten zich elke dag in om onze cliënten van goede kwalitatieve farmaceutische zorg te voorzien. Ook in deze roerige tijd zullen ze, met bovengenoemde maatregelen en zolang hun eigen gezondheid het toelaat, deze goede zorg proberen te blijven leveren. We hopen daarom op uw begrip voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groet,
Mw. K. Thoonen-Luinge en Mw. B.C.M. Postema-Jagtenberg, apothekers

Tips over het coronavirus